Algemeen

Webshop


Als Geul maken we sinds januari 2014 gebruik van de Razor clubkledinglijn van Erima. De leverancier hiervan is SportEmotion in Barendrecht en via een speciale inlog op hun webshop kun je daar nieuwe shirts (incl. Geul logo) en shorts bestellen.

T-shirtShortHoody

Hoe gaat dit in zijn werk?

Via onderstaande link kun je een account aanmaken voor de webshop. Deze is dan automatisch gekoppeld aan De Geul en hierdoor ontvang je 10% korting op de catalogusprijs van de kleding en bovendien gratis bedrukking van het logo.

Klik hier voor de Webshop

Na het openen van bovenstaade link kom je op de Geul pagina van de webshop. Als je met je muis over de artikelen gaat, verschijnt een knop om in te loggen

klik hierop en je komt in een formuliier om het account aan te maken. Vul de gevraagde gegevens op deze pagina in en je ontvangt per ommegaande je inlogggegevens inclusief wachtwoord per mail retour. Dit wachtwoord kun je vervolgens online zelf wijzigen in een ander wachtwoord naar keuze.

Heb je al een account voor de webshop van SportEmotion?

Stuur dan een mail naar SportEmotion met de vraag of ze jouw account aan De Geul willen koppelen, je hoeft dus geen nieuw account aan te maken.

Log je vervolgens op de webshop van SportEmotion in, dan kies je in menu Zwemmen, Zwemvereniging. Klik vervolgens op ‘de Geul’ en je komt in het webshop-gedeelte met onze clubkleding. Naast de standaard shirts en shorts kun je ook kiezen voor andere artikelen uit dezelfde kledinglijn zoals een trainingsjack of hoodie (eveneens met Geullogo)

Klik hier voor de maattabel van de Erima kledinglijn