Zwem-4-daagse

Algemene informatie

zwem4daagse in het buitenbad!

test

Vanaf maandag 18 t/m donderdag 21 juni 2018 wordt in het buitenbad van sportcentrum Papendrecht de Nationale Zwem4daagse gehouden. Vier avonden lang kan er gestart worden tussen 19.00 en 20.00 uur en zwemmen de deelnemers de door hen gekozen afstand.

De formule van de Zwem4daagse is eenvoudig. Iedere deelnemer zwemt dagelijks 200 of 400 meter. Deze sportieve prestatie wordt voor alle deelnemers beloond met een medaille.

Inschrijven kan door een inschrijfformulier op te halen in het zwembad, maar je kunt het ook van onze site downloaden. De kosten zijn € 5,00. Vergeet het geld niet bij het inschrijfformulier te sluiten en in te leveren bij het loket van het zwembad. Deelnemers unnen hun deelnemerskaart op 18 juni vanaf 17.00 uur direct afhalen in de hal van het zwembad. Indien je op het laatste moment toch nog besluit om mee te doen, kan er op 18 juni van 17.00 tot 19.45 uur alsnog ingeschreven worden voor de zwem4daagse.

Voor alle duidelijkheid: alleen deelnemers die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A mogen meedoen met de zwem4daagse.

De Zwem4daagse inschrijfformulier 2018.doc

Voor verdere vragen over de zwem4daagse kunt u mailen naar: Zwemvierdaagse

Vanaf 1 t/m 22 juni beantwoorden wij al uw vragen via de mail. Dus bel a.u.b. niet het zwembad!

De zwemvierdaagse 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door:
* Jumbo westpolder - Papendrecht
* Dirk van den Broek - Papendrecht
* Lidl - Papendrecht
* Grieks restaurant Olympia
* Landwinkel Papendrecht